Gebiedsatelier Utrechtse Heuvelrug

Van 11 april 2023 09:00 tot 13 april 2023 19:30
Gezien: 80

GEBIEDSATELIER UTRECHTSE HEUVELRUG 


Perspectieven verkennen - dinsdag 11 april van 13 tot 17 uur 
Deze sessie is specifiek voor belanghebbenden met een bedrijf of grond in het buitengebied van de regio Amersfoort. In een interactieve sessie gaan we aan de slag met verschillende perspectieven op het buitengebied van de Utrechtse Heuvelrug. Denkt en tekent u mee aan de toekomst van uw omgeving? Volksvertegenwoordigers kunnen als toehoorder aanwezig zijn.

Tentoonstelling en slotgesprek - donderdag 13 april van 17.00 tot 19.30 uur
Vandaag opent het atelier haar deuren voor iedereen die graag wil mee tekenen aan de toekomst van het buitengebied van de Utrechtse Heuvelrug. Laat je inspireren door verschillende toekomstperspectieven en de opbrengst van drie dagen lang tekenen aan de toekomst. We nodigen je uit om je boodschap voor het vervolg achter te laten. Voor een broodje wordt gezorgd (van 17.00-18.00 uur).

Van 18.00-19.30 uur sluiten we dit gebiedsatelier af met een actief gesprek onder leiding van Bart Bomas van BVR Adviseurs. We kijken kort terug naar de opbrengsten. Bart zal de deelnemers aan het gesprek -jou dus!- uitdagen om de stap naar uitvoering te maken. Hoe kunnen we deze ambities waar maken? Wat kun je zelf doen en waar heb je anderen nodig? Hoe zorgen we dat we van ideeën naar handelen komen?

Gaan

  • Gravatar Elco test
  • Gravatar Jorita Van Valkenhoef
  • Gravatar Michael de Gans