Toegankelijkheid

gebiedsatelier Utrechtse Heuvelrug

Van 13 april 2023 21:00 tot 13 april 2023 23:30

Bij Boerderij Het Gagelgat

Geplaatst door Miranda Lamme

info@bureauregioamersfoort.nl

+31614626462

https://www.bureauregioamersfoort.nl

Categorieën: inschrijfbare bijeenkomsten

Labels: voorpagina_knop

Gezien: 807


GEBIEDSATELIER UTRECHTSE HEUVELRUG 


Perspectieven verkennen - dinsdag 11 april van 13 tot 17 uur 
Deze sessie is specifiek voor belanghebbenden met een bedrijf of grond in het buitengebied van de regio Amersfoort. In een interactieve sessie gaan we aan de slag met verschillende perspectieven op het buitengebied van de Utrechtse Heuvelrug. Denkt en tekent u mee aan de toekomst van uw omgeving? Ambtenaren van betrokken gemeenten zijn hierbij ook aanwezig. Volksvertegenwoordigers kunnen als toehoorder aanwezig zijn.

Tentoonstelling en slotgesprek - donderdag 13 april van 19.00-21.30 uur
Vandaag opent het atelier haar deuren voor iedereen die graag wil mee tekenen aan de toekomst van het buitengebied van de Utrechtse Heuvelrug. Laat je inspireren door verschillende toekomstperspectieven en de opbrengst van drie dagen lang tekenen aan de toekomst. We nodigen je uit om je boodschap voor het vervolg achter te laten. Voor een broodje wordt gezorgd (van 19.00-20.00 uur).

Van 20.00-21.30 uur sluiten we dit gebiedsatelier af met een actief gesprek onder leiding van Bart Bomas van BVR Adviseurs. We kijken kort terug naar de opbrengsten. Bart zal de deelnemers aan het gesprek -jou dus!- uitdagen om de stap naar uitvoering te maken. Hoe kunnen we deze ambities waar maken? Wat kun je zelf doen en waar heb je anderen nodig? Hoe zorgen we dat we van ideeën naar handelen komen?

Parkeren bij boerderij Het Gagelgat
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op onze parkeerweide (tegenover Het Gagelgat op c.a. 200 meter lopen van Boerderij Vosseveld). Volg ter plaatse de borden P – Paardenkamp / Gagelgat. Parkeren op de locaties zelf is niet mogelijk.